Πολυ ωραια....
ευγε....
βαζε κιαλλες φωτο...
ρωτησα εαν ηταν αυτο που επωληθει.....και δεν προλαβα!!!

Αυτό που έβαλα αγγελία έφυγε σε χρόνο dt, μέσα σε ώρες.
Περί project.. αλλιώς ξεκινήσαμε κι αλλιώς καταλήξαμε... στο μυαλό μου ήταν κάτι από MAD MAX, αλλά λύνοντας όλο το μηχανάκι ήρθα στο δίλημμα ότι είναι κρίμα απλά να το καθαρίσω και να το ξαναδέσω με σκουριές κλπ...
Οπότε μου ήρθε μια άλλη ιδέα. Ο ΡΑΣΤΥ θα είναι ένα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ project. Θα είναι ένα μηχανάκι με πάρα πολλές λεπτομέρειες, κάτι που θα σου δίνει τη δυνατότητα να το περιεργάζεσαι για αρκετή ώρα και να ψάχνεις να βρεις και τι άλλο έχει πιο κάτω.
Εμπόδιο στην όλη ιστορία είναι για άλλη μια φορά το οικονομικό (τι περίεργο) γι'αυτό θα κάνω ότι μπορώ με πολύ μικρό προϋπολογισμό και με πατέντες.
Στο όλο εγχείρημα, εχω δώσει βάση στο μοτέρ, μιας και είχε καρφωμένη βαλβίδα και στραβωμένο καλάμι ωστηρίου, οπότε λύθηκε ολόκληρο κι εκεί δόθηκαν και τα περισσότερα χρήματα. Καινούρια ελατήρια πιστονιών και βαλβίδων, οδηγοί κλπ. Οπότε μιλάμε για μοτέρ ΑΣΤΕΡΙ, σαν καινούριο.
Ο Ραστυ θα έχει δύο ντεπόζιτα και ανάλογα με τη διάθεση σε κάθε βόλτα θα αλλάζει...

Το παραπάνω ντεπόζιτο είναι ημιτελές, αλλά είναι έτοιμο για την συνέχεια που θα είναι συναρπαστική!
Συνεχίζεται!