Σαν ευτυχης κατοχος μιας Breva 1100 εδω και 2 και κατι χρονια πλεον μπορω να εχω αποψη,
εχω να πω λοιπον...
προσωπικα την εχω κανει παπακι...μεσα σε 2χρονια και κατι εχουμε κανει παρέα ουτε λιγα ουτε πολλα 50.000+χλμ και ακομα την κοιταω και με κοιταει σαν να ειναι η πρωτη φορα...

ειναι το μοναδικο μου οχημα (αποφευγω να το λεω μέσω μεταφορας γιατι ΔΕΝ ειναι μεσω μεταφορας) οποτε με ηλιο και βροχη με χαλαζι και με χιονι με παει παντου...οπως την λενε οι φιλοι εδω...ειναι το παπακι του Ασωτου...
μεχρι στιγμης χωρις ουτε μια μερα να μου αρνηθει να ξεκινησει αλλα ουτε να με βαλει σε κινδυνο ποτε...με προσεχει πολυ και ας την αφηνω απλυτη...
Εχουμε ταξιδεψει μαζι μονοκαβαλοι (εγω και η Breva μου), ή και δικαβαλοι...με την αντίζηλο της δλδ την γυναικα μου...
Εχουμε ταξιδεψει μαζι ειτε κενοι με μια τσαντα στην πλατη πηγαινοντας για δουλεια...ειτε 3βαλιτσοι και τανκ μπαγκ πηγαινοντας διακοπες...τοσο σε εθνικες οσο και σε ορεινα στροφιλικια...αλλα και σε χωματοδρομους μιας και οι ικανοντητες μου στον προσανατολισμο δεν ειναι και οι καλυτερες...σε ολα με εχει φροντισει αναλογα (αν και ο χωματοδρομος ΔΕΝ της αρεσει καθολου)...
Μεσα στην Αθηνα (οχι στο κεντρο κεντρο) με ενα ντεποζιτο μου βγαζει περι τα 320χλμ (καποιες φορες και κανα 20αρη παραπανω) στην εθνικη 400+...αλλα ταξιδευω χαλαρα στα κοκ ορια αντε λιγο παραπανω...
Δεν θα πει οχι στις 160αρες...ισα ισα μετα τις 4500 σε κομματι εθνικης ειναι αλλο μοτερ...απλα εγω ειμαι πιο χαλαρος οδηγος...
ειμαι 1.83, ψιλα διψηφιος φλερταρω με τριψηφια νουμερα στα κιλα (τελευταια μετρηση λιπους εδειξε μολις 2% λιπους) χεχεχεχεχεχε...και εχω κουμπωσει απολυτα στην μηχανη...τα κιλα της που ΔΕΝ ειναι καθολου λιγα εξαφανιζονται απο την στιγμη που ρολαρει...πλεον μπορω να ακολουθω ακομα και παπακια στην κινηση (οχι παλαβους μουτζαχεντιν ντιλιβεραδες...

προς θεου)...
Με λιγα λογια οδηγησε μια με την πρωτη ευκαιρια και μετα τα αλλα θα ερθουν μονα τους...ΑΝ ερθουν μπορει να μην ειναι αυτη που ζητας στο κατω κατω...!!!
Με το καλο οτι και αν διαλεξεις...και καλως ορισες...!!!
Ευγενιος
ΥΓ: Δεν υπαρχουν Παρασκηνια...!!!